ACK Wİ-Fİ Akıllı Led Ampul AA14-60920

Ürün Kodu: AA14-60920

Marka: ACK Lighting

9.28 Dolar
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
En geç 19 Mart, 2024 Salı günü kargoda.
24-Saatte Kargo

ACK Wi-Fi Akıllı Led Ampul - AA14-60920

ACK tarafından ülkemizde üretilen ilk yerli WiFi destekli, akıllı LED ampuldür.

Ürünümüz yerlidir ve Türkiye’de üretilmektedir.

ACK’in aydınlatma teknolojisi ile Akıllı Ev ekosistemini bir araya getiren ACK Akıllı LED Ampul ile evinizi rengarenk aydınlatabilir ve ışık seviyesini telefonunuzdan dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Kablosuz ağ üzerinden doğrudan internete bağlanan ACK Akıllı LED Ampul,  Smart Life uygulaması sayesinde iOS ve Android tabanlı tüm akıllı telefonlardan rahatlıkla kontrol edilebilmektedir.

ACK Smart LED Ampul ürünlerinde Türkiye yetkilisidir.

Renk renk dilediğiniz karışımı ayarlayıp 16 milyon renk alternatifinden birisi ile odanıza renk katabilirsiniz.

ACK’in WiFi destekli tüm lambaları Amazon’un sanal asistan uygulaması Alexa ve Google Home ile tam uyumlu çalışmaktadır.

* Ayrıca ACK Akıllı LED Ampulleri, Amazon Guard’ı destekler ve evde olmadığınız zamanlarda rastgele aralıklarda ışıkları otomatik olarak açarak evde biri varmış izlenimi yaratır.

**  Smart Life uygulaması sayesinde zaman ayarlaması yaparak ışığınızın istediğiniz saatte otomatik olarak açılmasını veya kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Dünyanın neresinde olursanız olun sahip olduğunuz bütün ACK Akıllı LED Ampullerinizi kontrol edebilirsiniz.

Bu sayede evde olmasanız bile evinizde birileri varmış izlenimi uyandırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

• Güç: 10W (60w denk gelir)

• Işık Akısı: 800 Lümen (3000K-4000K-6500K + 16M renk)

• Duy: E27 • Çalışma Ömrü: 20.000 Saat

• Aç/Kapa Ömrü: 50.000x

• Boyut: 1100mm x 600mm

• Ağırlık: 85 Gram Kutu İçeriği

• 1 x ACK Akıllı LED Ampul

• 1 x Kullanım Kılavuzu

Sık Sorulan Sorular

• ACK Akıllı LED Ampul İle Ne Yapabilirim? Kendi mobil uygulaması üzerinden yönetilebilen ACK Akıllı LED Ampul ile dileğiniz ortamı akıllı telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz biçimde aydınlatabilirsiniz. 

• ACK Akıllı LED Ampul hangi telefonlar ile uyumludur? Wi-Fi Modeminiz üzerinden internete bağlanan Ledolet Akıllı LED Ampul, bütün iOS ve Android tabanlı akıllı cihazlar ile uygundur.

• Smart Life uygulamasını nereden indirebilirim? Google Play ve App Store den indirebilirsiniz.

ACK'in tüm akıllı ürünleri ile birlikte kullanabileceğiniz mobil uygulamasını tüm iOS ve Android tabanlı akıllı cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz. 

Kurulum

Ampulü duya takın ama açmayın. (kurulum esnasında açılacak)

1. Smart Life uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirin ve uygulamayı başlatın.

2. Hızlı bir kayıt olma ve E-posta aktivasyonu sürecinin hemen ardından,(mail adresinizi yazıyor ve mailinize gelen 6 haneli kodu telefona yazıyorsunuz)

 ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan “+” butonuna dokunun.

3. Açılan listede Aydınlatma ürünleri arasından Akıllı LED Ampul Wİfi ’yi seçin ve devam butonuna dokunun.

4. Bu ekranda mobil uygulamanız size cihazın eşleşmeye hazır olup olmadığını doğrulamanızı isteyecektir, eşleşmeye hazır bir ACK Akıllı LED Ampulü güç verildiği anda (AÇ) sürekli olarak hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlar.

Eğer kesintisiz bir şekilde yanıyorsa, cihazı eşleştirmeye hazır hale getirmek için cihaza giden gücü hızlı bir şekilde 3-4 kere kesip tekrar verin (anahtarı açıp kapatın). Cihaz otomatik olarak eşleşme moduna girecektir.

5. Sonraki ekranda Wi-Fi ağınızı seçin ve parolasını girin. (Not: Wi-Fi bandının 2.4Ghz olması gerekmektedir,

eğer 5Ghz bir Wi-Fi ağına bağlı iseniz, uygulama size bir uyarı verecektir.)

6. Wi-Fi bağlantı bilgilerini girdikten sonra akıllı ampul kendiliğinden eşleşecektir.

Eğer Alexa gibi akıllı bir ev asistanı kullanıyorsanız, asistanınız otomatik olarak yeni eklenen ampulu tanıyacaktır.

7. Eşleşmeden sonra ampulünüze bir isim tanımlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ampullerinize farklı isimler tanımlayıp çeşitli gruplamalar yapabilirsiniz. (Salon, Mutfak, Abajur gibi)

8. ACK Akıllı LED Ampulünüzü güle güle kullanın.

Ledithalat Ailesi Olarak aydınlık ve rengarenk günler dileriz…

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Bonus Card
Taksit tutarıToplam
Peşin-250.56 TL
2127.71 TL255.42 TL
385.14 TL255.42 TL
463.86 TL255.42 TL
552.05 TL260.26 TL
643.65 TL261.89 TL

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan
Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
ShopPHP E-Ticaret | v4